keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Hei sehän tykkää niistä!

Oli mukava yllätys tänään töistä tullessa. Olin aiemmin tulostanut noita tehtäviä tyttärelleni (9v.) kun hän oli valitellut pitkästymistä. No sillä erää jäivät tekemättä, kun kävikin niin, että Playstation vei voiton. Aina ei voi voittaa.

No tänään tosiaan tulin töistä, niin oli mukava yllätys nähdä, että keittiön pöydälle oli nostettu värikynät ja tuo tulostettu nippu. Varsinainen tekeminen alkoi hieman myöhemmin.

Tuossa se niitä nyt sitten on tehnyt. Kuulostaa siltä, että on tykännyt niistä hyvin, ja pari "virhettä", joita vähän itsekin arvelin, tuli julki:
  • Pisteestä pisteeseen tehtävässä numerot ovat aivan liian pieniä. Skannattuna ja tulostettuna meni moni numero arvailtavaan kuntoon.
  • Löydä keskiaikaiset esineet. Hmm.. Mitäköhän edes ajattelin moisella tehtävänasettelulla. Aivan liian hankalaa jopa itselleni :D
( Edit: Viime sekunnin tarkistus - kyllä siinä luki kuitenkin mitkä esineet eivät kuulu keskiaikaan. Silloin onhelpompi bongata joukosta lähinnä puhelinta yms. ja pohtia vaikka silmälaseja sen sijaan että ympyröi melkein kaikki)
  • Mitä tänään syödään tehtävän lopputulos jäi liian abtraktin näköiseksi - eli tunnistamatta jäi.
Mutta hyvää palautetta tuli ehkä kuitenkin enemmän. Väritystehtävät ja piirtämistehtävät olivat ehdoton hitti. Yksinkertaistettu Sudoku-klooni tuotti myös suurta onnistumisen iloa. Osa tehtävistä on vielä tekemättä, mutta kyllästymisestä ei näy vielä merkkejä, että kai ne ihan onnistuneita sitten ovat. Antaahan tuo lisää motivaatiota tehdä uusia väritys ja pulmatehtäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti